Det skrev gæsterne

 

Kongsdal Åben Have- En af Danmarks smukkeste og hyggeligste haver, kåret til Årets Have i 2016

Claus Skovholm

Vi kom til Kongsdal Åben Have en lørdag eftermiddag med fuld sol og frisk vind. Det syn, der mødte os, da vi trådte ind i haven, var helt overvældende. En kombination af idylliske omgivelser, kreative og eksotiske plantesammensætninger, nuanceret farvespil og sjælden omhyggelighed. Det var i aller højeste grad køreturen fra Østjylland værd at komme at opleve denne have, der er indbegrebet af passion. Billederne på denne hjemmeside vidner om de sanseoplevelser haven tilbyder - dog er den ægte oplevelse af haven på en lun sommerdag noget ganske særligt, som bør fornemmes på egen krop. Jeg giver mine varmeste anbefalinger til at besøge Kongsdal Åben Have.

Venlig hilsen Claus


Inger Sørensen

Hej Vagn, vi har i dag besøgt din smukke have / park, det er en fryd for øjet trods det varme sommervejr og mangel på vand, og hvor er du en flittig mand med saks og hvad dertil hører. Tak for oplevelsen fra Inger og Edgart fra Randers


Birthe og Johannes

Kære Vagn

Jeg og min hustru besøgte din fantastiske have. Vi var enige om, at det er den dejligste have, vi endnu har set. Vi siger også tak for de hyggelige og oplysende samtaler med dig. Vi fik mange gode idéer mht. have!

Så summa summarum: Vi fortrød ikke, at vi kørte helt oppe fra Midtjylland til Fyn, netop for at se Kongsdal Åbne Have.

Med venlig hilsen

Birthe og Johannes

Løvskal


Jonna Bowman

En super god oplevelse at se den smukke have og de mange sjove siddepladser. Kan varmt anbefale et besøg i din have.

Med venlig hilsen

Jonna Bowman


Marianne

Tak for en fantastisk oplevelse, det er ikke sidste gang, vi har besøgt din have. Næste gang tager vi frokost med, så vi har ”en grund” til at blive længere.

En oplevelse, som har printet sig i hukommelsen for altid. Kreativt, smukt ja en fredfyldt oplevelse, som helt klart afspejler ordentlighed og kærlighed helt uden den kommercielle tanke.

Vil til enhver tid anbefale alle at besøge haven.

Næste gang vi kommer til Fyn, vil vi lige slå et smut forbi – selvom vi ved, at det tager mindst et par timer, før man er mæt af oplevelsen.

Marianne og familie, Farum


Bente og Richard

Sammen med min hustru, hendes søster og svigerinde besøgte jeg din dejlige have.

Vi havde hørt om din have fra Varde Havekreds, som havde været på besøg i 2013. Jeg skal love vi ikke blev skuffede, sikke et paradis og du så kan passe det helt alene.

Vi nød specielt de mange siddepladser, hvorfra vi i ro og mag kunne nyde herlighederne fra forskellige vinkler.

Vi kommer bestemt igen.

Venlig hilsen

Bente og Richard, Varde


Steffen

Hej Vagn

Mange tak for en dejlig oplevelse i dag, da vi tog turen fra Albertslund for at se din flotte have. Det er utroligt, så mange fine detaljer, der er i haven.

Også tak for en hyggelig snak, hvor vi fik lidt om historien for stedet. Du spreder glæde for mange mennesker med din have, er vi sikre på :-)

Mange hilsner

Steffen, Rosa og Susanne, Albertslund


Ingrid Stengaard

Mange tak for en hyggelig dag i din have i lørdags. Vi og vore gæster - vi var 20 ialt - nød at kunne gå rundt og se haven, og undervejs stoppe op ved én af de mange siddepladser du har lavet.

Mange hilsner fra Ingrid med familie.


Lene og Jørgen

Tusind tak fordi vi måtte kigge indenfor i din smukke have. - Vi har meget svært ved at "få armene ned" - Det var tilfældigt at jeg læste om din have i en havegruppe jeg er med i på Facebook. - Jeg vil nu efterfølgende gøre hvad jeg kan for at få viderebragt "din smukke have" - Flot at du deler din glæde med os alle til en overkommelig pris. - Også tak fordi du gav dig tid til en snak og hyggeligt at vi sådan har haft "bekendte" der har krydset vore veje gennem årene. - Vi kommer helt sikkert igen - om ikke før, så når dine Rhododendron blomstrer til næste år. - Mange gode hilsner og ønsker til dig om gode år i fremtiden i "din have" - fra Lene og Jørgen.


Kirsten

Hilsen til Vagn og vovserne.

Aldrig har vi set græs så grønt, aldrig har Dannebrog vajet flottere - og sikken en skyfri blå himmel en lørdag eftermiddag.

Vi drak vi kaffe ved søen i Vagns have.

En fryd for øjet, en liflen for øret, en kilderen i næsen, en rislen ned af ryggen - og meget mere for en billig penge i Kongsdal åbne have.

Læg vejen forbi; du blir' ikke skuffet.

Stinne, Gertrud og Kirsten fra Assens


Anonym

Onsdag den 2. september 2015 besøgte vi den smukkeste have jeg har set. Ord kan ikke beskrive den fred og ro, der omgav dette skønne sted.

Med skoven som baggrund var haven set fra terrassen et eventyr af alt, hvad man kan drømme om som haveelsker. Der er lagt meget kærlighed i det enorme arbejde.

Fra ligegyldig hvilken hyggekrog man vælger at slå sig ned i, er der den smukkeste udsigt.

Orden og pertentlighed råder overalt, og når man på toilettet møder en frisk Morten Korch rose og lækre bløde håndklæder, kan man kun blive glad.

Det siger sig selv, at husets 2 små søde vovser, der gerne ville lade sig klappe af gæsterne, havde hver deres dejlige bløde seng i stuen, selvfølgelig i en højde, så de kunne ligge og kigge ud i haven.

Tusind tak for en skøn oplevelse. Vi kommer gerne igen til næste år.

Mange venlige hilsner fra 4 sjællændere.Haveselskabet Måbjerg Kreds 29

En busfuld på 50 forventningsfulde havefolk fra Haveselskabet Måbjerg Kreds var den 29. maj 2016 på besøg i Haven. Et pragtfuldt skue viste sig når man fra indgangen stod og så ud over haven. Det kunne tage pusten fra de fleste. Sjældent er så store haver så velplejede. Intet er overladt til tilfældigheder, græsset er ekstremt flot, kanterne er beskåret og ukrudt er forment adgang.

Vi nød vores medbragte kaffe på den velholdte terrasse, hvorfra der var udsyn over haven.

Tusind tak for en uforglemmelig eftermiddag.

Hilsen fra Haveselskabet Måbjerg Kreds